Назад| Начало За нас

За нас

Вече повече от 15 години, нашата компания се утвърждава като един от водещите лидери в търговията с моторни масла и смазочни продукти. През 1999 година стартирахме нашата търговска дейностност с марката ARAL, а през следващите няколко години увеличихме предлагания от нас асортимент моторни масла и започнахме да предлагаме сматочни продукти Esso, а през 2004 годиан и продуктите с марка Mobil.  През следващата година 2005 година се пререгистрирахме като изцяло нова компания с нов бранд - Оптимал ЕООД. В следствие на непрестанния ни стремеж за растеж и развитие с цел да бъдем максимално полезни на нашите клиенти, разширихме списъка с продаваните марки като добавихме TOTAL, Castrol и ELF. През 2014 година станахме изключителен представител за България на холандската марка UTB.

Предлагаме богата гама масла за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, както и продукти за селскостопански машини и индустриални масла и греси за промишления сектор. Предлагаме продуктите на следните марки: Mobil, Castrol, Total, Elf, UTB, Shell, Aral, Bardahl, Selenia, Urania, Motul, Liqui Moly, OEM масла и други.

В Стара Загора е разположен нашия комплекс за експресно обслужване на автомобили, в който работят високо квалифицирани специалисти с богат опит. Извършваме професионални и компетентни автомобилни услуги с най-високото качество, за най-кратки срокове с персонално внимание и уважение към клиентите.

Наш основен приоритет да предлагаме на нашите клиенти цялостно и пълноценно обслужване, както и задоволяване на техните изисквания и нужди.

Нашите приоритети са:

  • Безкомпромисно качество
  • Бързина на услугите и доставките
  • Удовлетвореност на клиентите
  • Висока компетентност на екипа, работещ за Вас
  • Прилагане на високи екологични стандарти

 

Политика за качество:

Всички продукти и консумативи продавани от нас са с гарантиран произход и отговарят на най-високите стандарти за качество.

В дружеството е въведена система от правила и процедури за превантивно избягване на грешките. Всеки служител има ясно определени отговорности и правомощия, за да се създаде ефективно работеща организация, насочена в полза на нашите клиенти.

Със дългогодишния си опит, доказан професионализъм и качество на предлаганите продукти, спечелихме доверието на клиенти и партньори от цялата страна. Фирмата ни разширява и подобрява дейността си, с цел да отговори на нарастващите изисквания и нужди на пазара нашите клиенти.

Коментари