Назад| Начало Сервиз Хидравлична течност

Хидравлична течност

Сервоусилването на волана е една прекрасна черта на съвременните превозни средства. Тази функция позволява на водача да управлява превозното средство с лекота. Хидравличната течност, която смазва компоненти на кормилната система на вашия автомобил се нарича течност на сервоусилвателя на волана. С течение на времето, тази течност се замърсява, което излага цялата системата на риск от разваляне. Важно е да се смени хидравличната течност на волана на автомобила, за да се запази системата на сервоуправлението. В Оптимал, ние можем да сменим хидравличната течност на волана на Вашия автомобил и да почистим кормилната система, което ще удължи живота на хидравличната система. Ние Ви препоръчваме смяна на хидравличната течност на волана на Вашия автомобил на всеки 60000 км. или според препоръката на производителя.

Марки Продукти

VEGA Mobil CASTROL UTB Total ELF Motul Bardahl Shell ZF Selenia URANIA Petronas AKCELA TUTELA Aral Liqui Moly SONAX Philips
Важно:

Ако имате въпроси относно вида или необходимото количество масло за вашия автомобил, професионалистите от сервиза с удоволствие ще ви дадат съвет.