Назад| Начало Добавки Bardahl Bardahl - Спиране на течове на радиатори Bar-1099

Bardahl - Спиране на течове на радиатори Bar-1099

Назад
Арт.№: 000328 Добави в любими
Безплатна доставка до офис на Еконт за България при поръчки над 69лв!
19.50лв. 17.55лв.
бр
  • Предназначение: за охладителни системи
  • Опаковка: 0.500 л.
  • Производител: Bardahl
Направи запитване Bardahl Вижте подходящите масла за вашия автомобил »
Рейтинг:

Инфо

Bardahl - Спиране на течове на радиатори Bar-1099.  Спира и предотвратява без демонтаж течове от охладителната система.  Предпазва от образуване на ръжда, котлен камък и корозия.  Устойчив на налягане, вибрации и високи температури.  Не влияе на маркучите, съединенията и металите. Осигурява отлична циркулация на течностите и предотвратява прегряването на мотора. Незабавно действие и дълготрайност.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Проверете нивото на охладителната течност и ако е необходимо долейте! Задължително е охладителната система да е добре  обезвъздушена! Разклатете енергично флакона! При отопление на максимално положение, изгасен и топъл двигател, налейте бавно флакона в радиатора или разширителния съд.Стартирайте двигателя на ниски обороти за 15 минути. Един флакон обработва до 10 л. охладителна течност. Съвместим с всички видове превозни средства, всички видове радиатори алуминиеви или пластмасови, както и с всички видове охлаждащи течности и антифризи Универсален, Тип С, Тип D! 

ВНИМАНИЕ! За превозни средства над 80 000 км. BARDAHL Ви съветва да направите почистване с Bardahl-Препарат за промиване на радиатори-1096 преди да ползвате Bardahl-Спиране на течове на радиатори-1099!

Разфасовка: 500 мл. бутилка.

Характеристики

Предназначениеза охладителни системи
Опаковка0.500 л.

Коментари

Подобни продукти

Bardahl - Спиране на течове на радиатори Bar-1099 Bardahl - Спиране на течове на радиатори Bar-1099
19.50лв. 17.55лв.