Назад| Начало Добавки Bardahl Bardahl - Спрей за контакти, електроника, ел. части BAR-4459

Bardahl - Спрей за контакти, електроника, ел. части BAR-4459

Назад
Арт.№: 009965 Добави в любими
Безплатна доставка до офис на Еконт за България при поръчки над 69лв!
21.00лв. 18.90лв.
бр
  • Опаковка: 0.400 л.
  • Производител: Bardahl
Направи запитване Bardahl Вижте подходящите масла за вашия автомобил »
Рейтинг:

Инфо

Bardahl - Спрей за контакти, електроника, ел. части BAR-4459. Много ефикасен почистващ продукт,  който бързо отстранява петна, оцветители, олио, мазнини и други нечистотии; Подходящ за почистване на електрически уреди, инсталации и фини инструменти, като не оставя следи; Предпазва контактите от окисляване и образуване на сулфид; Препарат за почистване на диелектрични контакти без хлориди. Препаратът за почистване на диелектрични контакти е продукт за професионалисти за почистване и отстраняване на мазнини от всички видове електрически контакти, електроника и други.Възстановява електрическите константи и премахва фалшивите контакти. Отстранява оксидацията. Разтваря и отстранява мазнини, прах и мръсотия. Изсушава бързо и не оставя дебел слой. Отблъсква вода и влага.

Безвреден за боядисани повърхности, гуми, пластмаси.

Инструкции за употреба: Напръскайте директно върху повърхностите, които ще се третират. Използвайте силата на струята, за да отстраните наслояванията и почистете изцяло частта. Оставете да подейства няколко минути. Подсушете с въздух под налягане или мека кърпа.

Важно: Електрическите уреди трябва да са изключени от захранването преди употреба.

Характеристики

Опаковка0.400 л.

Коментари

Подобни продукти

Bardahl - Спрей за контакти, електроника, ел. части BAR-4459 Bardahl - Спрей за контакти, електроника, ел. части BAR-4459
21.00лв. 18.90лв.