Назад| Начало Добавки Bardahl B.D.C.-BARDAHL DIESEL COMBUSTION BAR-1200

B.D.C.-BARDAHL DIESEL COMBUSTION BAR-1200

Назад
Арт.№: 007083 Добави в любими
Безплатна доставка до офис на Еконт за България при поръчки над 69лв!
38.90лв. 35.00лв.
бр
  • Предназначение: за дизел
  • Опаковка: 1 л.
  • Производител: Bardahl
Направи запитване Bardahl Вижте подходящите масла за вашия автомобил »
Рейтинг:

Инфо

B.D.C.-BARDAHL DIESEL COMBUSTION BAR-1200. Bardahl BDC е продукт, който почиства дюзите, подобрява впръскването на горивото в горивната камера и повишава КПД. Използването на добавката съдържаща полярно-органични съставки, значително подобрява контрола над процеса на изгаряне на дизеловото гориво, а изгорелите газове имат значително по-малко вредни емисии. Удължава живота на катализатора и филтъра за твърди частици. Bardahl BDC съдържа добавки, които почистват разпръсквачите в горивната система, а постоянното им почистване предотвратява въглеродните отлагания.

Употребата на Bardahl BDC осигурява:  Поддържа дюзите чисти, като по-финото впръскване на дизеловото гориво в цилиндрите подобрява изгарянето му. Смазва (test H.F.R.R.) и защитава инжекторите. По-чисто изгаряне, защото предотвратява въглеродните отлагания. Намалява изпусканите емисии. Повишава цетановият индекс за по-пълно изгаряне. По-нисък разход на гориво с до 10%. Премахва влагата от конденз в резервоара. Предпазва от образуването на бактерии в биодизела. Предпазва от корозия (ASTM D665) и оксидация (ASTM D2774). Предпазва от замръзване на горивото.

Начин на приложение:  Зима - 1 л. BDC за 500 л. дизел, Лято - 1 л. BDC за 1000 л. дизел. Ползвайте преди зареждане с гориво. Не трябва да се съхранява при температура по-ниска от 5°C. Ефикасността на продукта зависи от качеството на ползваното гориво. Съвместим с всички видове дизелови двигатели: HDI, CDI, TDI, dCi, TDCI и Common Rail, с и без филтър за твърди частици.допълнителна информация

Характеристики

Предназначениеза дизел
Опаковка1 л.

Коментари

Подобни продукти

B.D.C.-BARDAHL DIESEL COMBUSTION BAR-1200 B.D.C.-BARDAHL DIESEL COMBUSTION BAR-1200
38.90лв. 35.00лв.